Titel:
Beck 18 - Flickan i jordkällaren
Originaltitel:
Beck 18 - Pigen i jordhulen
Kategori:
Thriller
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beck 18 - Flickan i jordkällaren:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 18 - Flickan i jordkällaren

Beck 18 - Flickan i jordkällaren (2006)

Beck 18 - Pigen i jordhulen

I en övergiven jordkällare mitt inne i skogen hittas en liten fem-årig flicka död. Den rättmedicinska undersökningen visar att flickan varit död en tid. Men inget barn har anmälts saknad och Martin Beck och hans kollegor söker förtvivlat ta reda på vem den lilla flickan var. Spåren ledter till herrgården på vars mark jordkällaren ligger och till ett torp inte långt där ifrån. Men Bernt Johansson, som bor i torpet, är spårlöst försvunnen. Har han någor med den döda flickan att göra? Och familjen Ekman, som äger herrgården, vad är det de döljer? Martin Beck och Gunvald Larsson tar till alla medel för att försöka lösa fallet med flickan i jordkällaren.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 18 - Flickan i jordkällaren
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 18 - Flickan i jordkällaren"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar