Titel:
Illusionisten
Originaltitel:
The Illusionist
Kategori:
Thriller
Längd:
1:44
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Illusionisten:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Illusionisten

Illusionisten (2006)

The Illusionist

Inget är vad det verkar vara i denna magiska berättelse om romantik, politik och mord. Illusionisten Eisenheim (Edward Norton) gör succé med sina föreställningar på teatern i Wien, men den pragmatiske kronprinsen Leopold (Rufus Sewell) gillar inte hans nummer. Han anlitar därför polischefen Uhl (Paul Giamatti) för att granska Eisenheim närmare i sömmarna. Utredningen gör att Uhl kommer ett gåtfullt mord och en komplott mot själve kejsaren på spåret. Producenterna till Crash och Sideways har skapat denna fantastiska thriller om två mäns kamp för att ta reda på var gränsen mellan verklighet och magi går.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Illusionisten
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Illusionisten
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Illusionisten"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar