Titel:
Beck 21 - Den japanska shungamålningen
Kategori:
Thriller
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beck 21 - Den japanska shungamålningen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 21 - Den japanska shungamålningen

Beck 21 - Den japanska shungamålningen (2006)

Martin Beck får ett privat samtal från sin tyske kollega Hans Sperling som är på tillfälligt Stockholmsbesök för att ropa in en tavla på en auktion. Sperling har funnit en mördad kvinna på hotellet där han bor. Den mördade kvinnan ligger skjuten i sängen med kroppen inramad av röda rosor och formad efter en känd Chagallmålning. Tillsammans med Sperling börjar Beckteamet nysta i detta fall som leder dem in i en djup kriminell konstvärld. Spåren leder dem till en liten ramaffär där Gunvald gör en makaber upptäckt. Kan hans fynd ha något samband med mordet på kvinnan? Polisarbetet intensifieras. Ledtrådarna läggs ihop, och snaran börjar dras åt... frågan är bara vem som hinner dra åt först. Mördaren eller polisen?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 21 - Den japanska shungamålningen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 21 - Den japanska shungamålningen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar