Titel:
Hannibal Rising - Ondskan vaknar
Originaltitel:
Hannibal Rising
Kategori:
Thriller
Längd:
1:55
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Hannibal Rising - Ondskan vaknar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hannibal Rising - Ondskan vaknar

Hannibal Rising - Ondskan vaknar (2006)

Hannibal Rising

Thrillern Hannibal Rising - ondskan vakner är den spännande, skrämmande och fascinerande berättelsen om den människoätande seriemördaren Hannibal Lecters barndom. Vi får se hur han blev en av sin generations intellektuella giganter och den i särklass mest beryktade mördaren. Hannibal förlorar sina föräldrar vid ett flyganfall under andra världskriget och han blir ensam kvar med sin syster Mischa. En grupp brutala legosoldater hittar dem, men Hannibal klarar sig mirakulöst nog undan. Efter flera år på barnhem rymmer han och söker upp sin döde morbrors änka, Lady Murasaki. Hon tar hand om honom och lär honom att föra sig i finare kretsar. Hannibal utvecklar snabbt ett intresse för vapen, medicin och matlagning ... och en smak för människokött. Se hur Hannibal fick öknamnet "The Cannibal" i denna fasansfulla thriller om en av de mest ökända och fruktade seriemördarna någonsin.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hannibal Rising - Ondskan vaknar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hannibal Rising - Ondskan vaknar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar