Titel:
Den innersta kretsen
Originaltitel:
Good Shepherd
Kategori:
Thriller
Längd:
2:39
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Den innersta kretsen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den innersta kretsen

Den innersta kretsen (2006)

Good Shepherd

Efter avlagd examen gör den unge Edward Wilson blixtkarriär inom underrättelsetjänsten och hans metoder införs som standardprocedurer i CIA. Men jobbet som spion är hårt. Edward måste hela tiden välja mellan hem och karriär vilket tär hårt på hans familj. Han blir alltmer på det klara med att han inte kan lita på någon. När grisbuktsinvasionen av Kuba 1961 misslyckas står det klart för honom att någon i CIA har läckt livsfarlig information. Snart upptäcker Edward att läckan finns alldeles för nära honom själv. Upplev Matt Damon, Angelina Jolie och Robert De Niro i denna stjärnspäckade och Oscarnominerade thriller om CIA:s historia och de uppoffringar som arbetet som spion innebär.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den innersta kretsen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Den innersta kretsen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den innersta kretsen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar