Titel:
Beck 23 - Det tysta skriket
Kategori:
Thriller
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Beck 23 - Det tysta skriket:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 23 - Det tysta skriket

Beck 23 - Det tysta skriket (2007)

Ett tåg glider fram i nattens mörker. En vanlig dag på jobbet för Tågföraren, men så plötsligt förbyts det monotona lugnet mot Fullständigt kaos. På spåret ligger två flickor. Det finns ingen Chans att föraren ska hinna bromsa tåget. Beck och hans kollegor Anländer till olycksplatsen. Frågorna radar genast upp sig. Vem tillhör fotspåren som hittas vid de döda kropparna? Hur hamnade Flickorna på tågspåret? Vem har bott i kojan som hittas bredvid Banvallen? Har den personen i sådana fall sett något som kan vara Av intresse för polisen? Beckgruppen ställs inför ett ovanligt fall Där ledtrådarna går i helt olika riktningar och där lösningen Kanske inte är så enkel.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 23 - Det tysta skriket
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 23 - Det tysta skriket"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar