Titel:
Beck 24 - I Guds Namn
Kategori:
Thriller
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beck 24 - I Guds Namn:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 24 - I Guds Namn

Beck 24 - I Guds Namn (2006)

En kändisfotograf hittas brutalt mördad. Hans fotostudio har blivit genomsökt, datorer och kameror saknas. Är det ett rån som gått snett? En knarkuppgörelse? Eller har den mördade fotografen upptäckt och fotograferat något så känsligt att han måste mördas? Motiven och ledtrådarna är få, det enda som Martin Beck och hans kollegor har att gå på är en penna med ett inbyggt USB-minne som har över 100 fotografier. Kanske lösningen finns bland bilderna? Margareta Oberg reagerar starkt på två bilder och gömmer undan dessa utan att någon märker det. Vad är det Oberg egentligen vet om personerna på bilden, och varför säger hon ingenting till Beck?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 24 - I Guds Namn
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 24 - I Guds Namn"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar