Titel:
Beck 14 - Annonsmannen
Originaltitel:
Beck 14
Kategori:
Thriller
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beck 14 - Annonsmannen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 14 - Annonsmannen

Beck 14 - Annonsmannen (2001)

Beck 14

En kvinna blir brutalt överfallen under en cykeltur i skogen. Hon sliter sig loss och under flykten lyckas hon sätta på sin mobiltelefon och få kontakt med sin man innan hennes röst försvinner. Mannen ringer desperat till polisen. Beck och hans män hittar ett kvinnolik i skogen. I samband med brottsutredningen dyker ett mobiltelefonnummer upp. Ett nummer som verkar komma från en annons. Teamet bakom serien om den sympatiske och proffsige poliskommissarien Martin Beck (PETER HABER) har än en gång lyckas skapa ett förtätat vardagsdrama. Upptakten till de brott som Beck och hans män ska klara upp hämtas från miljöer och händelser som skulle kunna vara tagna från våra egna liv.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 14 - Annonsmannen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 14 - Annonsmannen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar