Titel:
Beck 15 - Pojken i glaskulan
Originaltitel:
Beck 15
Kategori:
Thriller
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beck 15 - Pojken i glaskulan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 15 - Pojken i glaskulan

Beck 15 - Pojken i glaskulan (2001)

Beck 15

Han döljer en hemsk sanning, en sanning han inte kan få ut... Han skriker om hjälp. Men för döva öron... Ett lik, en misstänkt, två offer... Modern till autistiske Jack, Mona Svensson, hittas mördad i sitt hem. I husets gillestuga sitter Monas elvaårige svårt handikappade pojke med mordvapnet – en lampa av stål – i handen. Jack klarar inte av att kommunicera med den upprörda omgivningen och slutar också upp med sin enda favoritsysselsättning – teckningen. Men döljer han inom sig en oförlöst sanning? En sanning som människorna runt honom inte vill ska komma ut... En mördad, ensamstående mamma och ett blodigt mordvapen i handen på en mycket otillgänglig pojke som inte ens experter klarar av att nå. Det är utgångspunkten i fallet för Martin Beck (PETER HABER) och Gunvald Larsson (MIKAEL PERSBRANDT). ”Pojken i Glaskulan” lägger inte fingrarna emellan i sin beskrivning av institutionssverige och låter inte publiken komma undan med en vanlig thriller. I stället sätter filmen skoningslöst fingret på urspårad sexualitet, svek och ett samhälle i upplösning.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 15 - Pojken i glaskulan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 15 - Pojken i glaskulan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar