Titel:
Beck 25 - I Stormens Öga
Kategori:
Thriller
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beck 25 - I Stormens Öga:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beck 25 - I Stormens Öga

Beck 25 - I Stormens Öga (2009)

Ett bränt kvinnolik hittas och SÄPO misstänker att Gunvald Larsson har kopplingar till mordet. Den brända kvinnan var internationellt efterspanad och ingick i en grupp miljöaktivister som utför attacker runt om i världen. Gunvald ger sig ut på egen hand för att finna kvinnans mördare samtidigt som han har SÄPO i hälarna. Martin Beck får order om att anhålla Gunvald och hans lojalitet mot sin kollega ställs på prov. Samtidigt upptäcker Beck miljöaktivisternas planer att slå till här i Sverige. Tillsammans med SÄPO måste han försöka stoppa attacken innan katastrofen är ett faktum.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beck 25 - I Stormens Öga
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beck 25 - I Stormens Öga"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar