Titel:
National Security
Kategori:
Action
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2010-02-23
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera National Security:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

National Security

National Security (2003)

När Martin Lawrence (Bad Boys 1&2) och Steve Zahn (Pojkarna i Mitt Liv) tvingas slå sina påsar ihop som säkerhetsvakter går ingen längre säker! Bråkmakaren Earl, som lyckats få L.A.-polisen Hank (Zahn) sparkad för brutalitet, har nu själv blivit utslängd från Los Angelespolisen. Nu måste de två antagonisterna försöka samarbeta, som oansenliga säkerhetsvakter. De börjar spela poliser för att avslöja en liga med smugglare – men först måste de lyckas hålla sig vid liv och ligga steget före de riktiga poliserna. Eric Roberts (Specialisten) har en biroll i National Security, en film som tar dig med på en vild resa tillsammans med två av världens mest osannolika innehavare av en polisbricka!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  National Security
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "National Security"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar