Titel:
Lilla spöket Laban - Spökdags
Kategori:
Barn och familj
Längd:
0:41
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Lilla spöket Laban - Spökdags:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lilla spöket Laban - Spökdags

Lilla spöket Laban - Spökdags (2007)

Nu är det Spökdags igen i slottet Gomorronsol. Ni känner ju Lilla spöket Laban, världens snällaste spöke som är rädd för mörker. Ikväll ska han och Lillprins Bus tälta i trädgården. De gör upp en lägereld och berättar spökhistorier. En spökhistoria måste vara Jätteläskig förklarar Bus då och så berättar han en historia om ett fult monster – med stora huggtänder, klor och slemmig, hårig svans. Men monster finns ju inte på riktigt, förklarar Bus innan han lägger sig för att sova. Fast Laban är såklart jätterädd ändå och ligger vaken och lyssnar på läskiga ljud och ser mystiska skuggor. Laban ser att tältduken rör sig! Det kanske är monstret! Laban väcker Bus som bara skrattar och visar att skuggan bara var hunden Rufus och inte ett dugg farlig!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lilla spöket Laban - Spökdags
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lilla spöket Laban - Spökdags"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar