Titel:
Irina Palm
Kategori:
Drama
Längd:
1:39
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Irina Palm:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Irina Palm

Irina Palm (2007)

Maggies sonson Olly behöver ett livsavgörande medicinskt ingrepp. Hon gör allt för att hjälpa sin sons familj, som saknar de ekonomiska resurserna för operationen. När hon en dag svarar på en "Värdinna sökes"-skylt och naivt vandrar in på sexklubben "Sexy World", öppnar sig en möjlighet att snabbt tjäna in de pengar som saknas. Trots att arbetsbeskrivningen blir en chock för den respektabla medelålders änkan, tar hon jobbet efter stor tvekan. Maggie blir "Irina Palm", som snart visar sig bli en av klubbens mest efterfrågade värdinnor. Snart börjar dock ryktet om Maggies dubbelliv sprida sig till grannar och bekanta och hon tvingas konfrontera både dubbelmoralen och sina egna principer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Irina Palm
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Irina Palm"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar