Titel:
Lesbian Vampire Killers
Kategori:
Komedi
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Lesbian Vampire Killers:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lesbian Vampire Killers

Lesbian Vampire Killers (2009)

Fletch har fått sparken från jobbet, Jimmy har blivit dumpad av tjejen. De två misslyckade kompisarna tröstar sig med en fylla och beslutar sig för att dra iväg och campa för att glömma sina sorger. Pilkastning på en karta får avgöra målet; en okänd, avlägsen by... Snart hamnar killarna i sällskap med inbjudande kvinnliga studenter i en husbil. Thrills! Chills! Brudar! Fletch våta drömmar kommer äntligen att gå i uppfyllelse! Eller? Det visar sig att tjejerna är Lespiska vampyrer! Plötsligt handlar allt om att överleva. Fram tills solen går upp tvingas killarna att bli Lesbian Vampire Killers i denna sköna brittiska skräckkomedi.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lesbian Vampire Killers
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lesbian Vampire Killers"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar