Titel:
In the Loop
Kategori:
Komedi
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-03-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera In the Loop:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

In the Loop

In the Loop (2009)

Simon Foster är en brittisk minister som under en radiointervju av misstag gör ett uttalande som kan tolkas som att han stödjer ett eventuellt krig i Mellanöstern. Samtidigt är den brittiska premiärministern pressad att skicka trupper för att stödja USA och hans PR-ansvarige, Malcolm Tucker gör Fosters olyckliga uttalande till en stor nyhet i media. Foster blir över en natt en ofrivillig mediapersonlighet och tillsammans med sin PR-ansvarige Judy och den politiskt sakkunniga Toby skickas han till Washington för att träffa amerikanska politiker och militärer. Trots Judys och Tobys hjälp visar Foster upp en orerhörd förmåga att säga det som han instruerats att säga och han befinner sig snart i ett trängt läge mellan krigsivrare och motståndare.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  In the Loop
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "In the Loop"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar