Titel:
The Glass House
Kategori:
Drama
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2010-03-24
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera The Glass House:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

The Glass House

The Glass House (2001)

När Rubys och Rhetts föräldrar omkommer i en tragisk bilolycka erbjuder sig föräldrarnas bästa vänner, Erin och Terry Glass, att ta hand om 16-åriga Ruby och hennes 11-årige lillebror. Paret vill med lyxlivet vid stranden i Malibu hjälpa barnen att komma över tragedien. Barnen flyttar in och utåt sett verkar allt gå bra. Men snart börjar Ruby känna att något är på tok. Helt på tok. Ett bedrägligt spel med livet som insats inleds när de två barnen flyttar in hos sina döda föräldrars vänner. Det äkta paret, Erin och Terry Glass, spelas av Diane Lane (Den perfekta stormen, My Dog Skip) och Stellan Skarsgård (Täçknamn Coq Rouge, Good Will Hunting), medan storasyster Ruby, som först märker att något är galet, spelas av Leelee Sobieski (Eyes Wide Shut). En mycket spännande psykologisk thriller!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  The Glass House
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "The Glass House"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar