Titel:
All or Nothing
Kategori:
Drama
Längd:
2:02
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-05-11
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera All or Nothing:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

All or Nothing

All or Nothing (2002)

I ett nedgånget område i södra London bor snabbköpskassörskan Penny och hennes man, taxichauffören Phil. Dottern Rachel städar på ett äldreboende och sonen Rory som är arbetslös, ligger mest i soffan och tittar på TV. Familjens grannar består av alkoholiserade föräldrar och desillusionerade ungdomar. Phil och Penny har gradvis glidit ifrån varandra och förhållandet befinner sig i kris. En dramatisk händelse förändrar plötsligt allt… ALL OR NOTHING är ett nytt samtidsdrama, som utspelas i London av den hyllade manus-författaren och regissören Mike Leigh, mannen bakom filmer som "Naken", "Hemligheter & lögner" samt "Flickor i karriären".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  All or Nothing
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "All or Nothing"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar