Titel:
Flickan från tändsticksfabriken
Originaltitel:
Tulitikkutehtaan tyttö
Kategori:
Drama
Längd:
1:05
Utgivningsår:
1990
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Flickan från tändsticksfabriken:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Flickan från tändsticksfabriken

Flickan från tändsticksfabriken (1990)

Tulitikkutehtaan tyttö

Iris har ett dödstråkigt jobb på en tändsticksfabrik. Hennes privatliv är om möjligt ännu tråkigare. Så för att pigga upp stämningen köper hon en dag en röd klänning och beger sig ut på stan. Hon spenderar natten med en förmögen man som lämnar henne på morgonen efter att ha gett henne en summa pengar. Inte långt därefter upptäcker hon att hon är gravid. Hon meddelar den förmögne mannen som endast skickar henne en ny bunt med pengar och ber henne göra abort. Även hennes egen familj vänder henne ryggen efter graviditeten. Då gör Iris det enda rätta. Hon går ut och köper en ansenlig mängd råttgift. ?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Flickan från tändsticksfabriken
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Flickan från tändsticksfabriken"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar