Titel:
Guest House Paradiso
Kategori:
Komedi
Längd:
1:26
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Guest House Paradiso:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Guest House Paradiso

Guest House Paradiso (1999)

Richie och Eddie driver Guesthouse Paradiso, förmodligen världens sämsta hotell. Det är beläget alldeles bredvid ett kärnkrafverk. Hotellet har bara fem gäster, bl. a. ett nygift par vars nattliga aktiviteter Richie visar stort intresse för. Kocken är konstant full och sätter i sig all mat och de flesta gäster lämnar hotellet utan att betala. En dag dyker familjen Nice upp. Knappt har de hunnit checka in förrän Richie smitit in i deras rum och gått igenom deras bagage och till sin glädje upptäckt ett par röda gummitrosor med därtill hörande röda gummibehå. En sådan utstyrsel bara måste provas. Samtidigt hör han hur en nyckel sätts i dörren. Han lyckas rymma från rummet och rusar ner i receptionen i sina nya röda exotiska underkläder I gummi. Där väntar den vackra italienska filmstjärnan Gina Carbonara, världsberömd för sin roll I filmen "Ten and a half inches". Hon har just gjort slut med sin pojkvän Gino Bolognese och vill nu ha ett rum för natten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Guest House Paradiso
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Guest House Paradiso"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar