Titel:
American Psycho
Kategori:
Thriller
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera American Psycho:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

American Psycho

American Psycho (2000)

Patrick Bateman är ung, snygg, välutbildad och intelligent. Dessutom är han rik, med en privat förmögenhet och goda inkomster från Wall Street. Han lever ett hektiskt liv på Manhattan i New York med fester, droger och de rätta klubbarna. Han klär sig dyrt och har exklusiv smak. Ingen anar att bakom den perfekta fasaden döljer sig - en massmördare. Bret Easton Ellis skakande och kontroversiella roman "American Psycho" är utgångspunkt för denna lika kontroversiella film. Den beskriver en tom, ytlig och omänsklig värld, och är samtidigt en storartad samtidsskildring över en värld där mode ersätter moral och människor värderas som varumärken. I sin roll som Patrick Bateman är CHRISTIAN BALE (Shaft) den perfekte omänsklige sociopaten, och polismannen Kimball spelas av WILLEM DAFOE (Wild at Heart, Mississippi brinner). Vi ser även CHLOË SEVIGNY (Boys Don´t Cry) i en av rollerna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  American Psycho
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "American Psycho"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar