Titel:
Lilla spöket Laban - Världens snällaste spöke
Kategori:
Barn och familj
Längd:
0:41
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Lilla spöket Laban - Världens snällaste spöke:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lilla spöket Laban - Världens snällaste spöke

Lilla spöket Laban - Världens snällaste spöke (2008)

Laban och bus spelar fotboll. Laban är målvakt. Ett hårt skott från Bus flyger förbi Laban och in i mörkaste tornet. Hu! Laban måste hämta den. Han är ju så rädd för mörker. Inne i tornet svischar något och Laban ger upp ett fasansfullt skri samtidigt som han rusar ut. På huvudet har han ett litet pälsbylte. Bus plockar försiktigt bort den och lägger den lilla trasselsudden i Labans händer. Den vecklar sakta ut sig. En fladdermusunge är det! Att ta hand om en liten fladdermus är inte så lätt, vad dom än gör så ser den lilla ungen inte riktigt nöjd ut. Men så kommer dom på något som dom måste prova, fast då måste dom förstås stanna ute mitt i natten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash

    29 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Lilla spöket Laban - Världens snällaste spöke"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar