Titel:
Arctic Outbreak
Originaltitel:
The Thaw
Kategori:
Skräck
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-01-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Arctic Outbreak:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Arctic Outbreak

Arctic Outbreak (2009)

The Thaw

Den välkände miljökämpen Dr. David Kruipen arbetar med ett forskningsprojekt i Arktis. Tillsammans med sina fyra forskarstudenter hittar han ett förhistoriskt djur infruset i polarisen. Då de undersöker djuret gör gruppen fantastiska fynd, som överträffar deras vildaste drömmar och mardrömmar. En parasit som legat i dvala inuti djuret i hundratals år hittas, vaknar till liv och börjar söka efter nya varmblodiga värddjur... Smittade och strandsatta i Arktis inser de desperata studenterna att det enda sättet att skydda mänskligheten är att helt isolera sig från omvärlden, även om det kostar dem själva livet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Arctic Outbreak
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Arctic Outbreak"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar