Titel:
Human Nature
Kategori:
Komedi
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Human Nature:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Human Nature

Human Nature (2002)

En vacker dag när Lila och Nathan promenerar i skogen, upptäcker de en djurisk man, som av sin mentalt störde far uppfostrats till att leva som en apa i vildmarken. Nathan ser genast sin chans till framgång och berömmelse: Kan han omvandla denne man till en belevad och bildad människa? Hur pass mycket måste kvinnor raka sig, innan de kan bege sig ut i offentligheten? Varför kan inte män och kvinnor ha sex med varandra på allmän plats? Ni kommer definitivt inte hitta några svar på dessa frågor i Human Nature, men ni kommer i alla hän-delser att bli underhållna. Human Nature – en skruvad komedi om hur det i tillvaron ofta kan bli fel att vara den man egentligen är.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Human Nature
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Human Nature"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar