Titel:
Capitalism - A Love Story
Kategori:
Dokumentär
Längd:
2:02
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-08-05
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Capitalism - A Love Story:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Capitalism - A Love Story

Capitalism - A Love Story (2009)

Michael Moores prisbelönta CAPITALISM: A LOVE STORY är en svidande uppgörelse med det kapitalistiska systemet. "Den amerikanska drömmen" ser mer ut som en mardröm för de familjer som får betala priset då de förlorar sina arbeten, hem och besparingar. Moore tar med oss till vanliga människor vars liv vänts upp och ner, och han letar efter svar i Washington och på andra ställen.  Som första dokumentär hittills, visades CAPITALISM: A LOVE STORY inom tävlan på filmfestivalen i Venedig 2009. Filmen belönades med The Open Prize med följande motivering: “With this splendid film, Michael Moore has finally brought the investigating documentary, on an equal footing, into the history of world cinema."

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Capitalism - A Love Story
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Capitalism - A Love Story"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar