Titel:
Dans på rosor
Kategori:
Komedi
Längd:
1:54
Utgivningsår:
1954
Publicerad:
2010-08-20
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Dans på rosor:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dans på rosor

Dans på rosor (1954)

Det är dags för sista föreställningen av revyn "Takt och ton" på Lilla Teatern. Revyn har inte blivit någon succé, men denna sista kväll är det ändå gott om publik i salongen. Teaterns finansiär har den sista tiden varit fru Olga Eckers, och hennes dotter Maggie Broman är revyns primadonna. Ägare till fastigheten, där Lilla Teatern ligger, är ingenjör Stig Broman, tidigare gift med Maggie. När revyn nu läggs ned planerar han att bygga om teatern till garage. Maggie vägrar plötsligt att uppträda i finalnumret men situationen räddas av Marianne Molin (Sickan) som hoppar in och väcker publikens jubel. I salongen sitter också Stig Broman som blir helt betagen av Mariannes artisteri. Stig bjuds med på den efterföljande festen som fortsätter hemma hos honom. Morgonen därpå vaknar Marianne i Stigs hem. Marianne försöker nu desperat hitta ett sätt att driva teatern vidare.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dans på rosor
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dans på rosor"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar