Titel:
Pippa Lees hemliga liv
Originaltitel:
The Private Lives of Pippa Lee
Kategori:
Drama
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-08-11
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Pippa Lees hemliga liv:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Pippa Lees hemliga liv

Pippa Lees hemliga liv (2009)

The Private Lives of Pippa Lee

Pippa Lee (Robin Wright Penn) är i 50-årsåldern och har allt hon kan önska sig. Hon är hustru till en 30 år äldre publicist (Alan Arkin), stolt mor till två framgångsrika barn och älskad av vänner och grannar. Men när hon upptäcker att någon rör sig i deras hus om natten och övervakningskameran avslöjar, inte en inbrottstjuv, utan en sömngående Pippa själv, skakas hennes perfekta värld i grunden. Mitt bland gräsklippare i förorten börjar Pippa fundera på hur hon egentligen hamnade där. Svaret får hon när hon blickar tillbaka på ett liv som präglats av uppväxten med en tablettmissbrukande mamma, en vild och dekadent ungdom och den förrädiska trygghetskänslan i ett vanligt äktenskap.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Pippa Lees hemliga liv
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Pippa Lees hemliga liv"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar