Titel:
Hemligheten i deras ögon
Originaltitel:
El secreto de sus ojos
Kategori:
Drama
Längd:
2:04
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2012-03-31
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Hemligheten i deras ögon:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hemligheten i deras ögon

Hemligheten i deras ögon (2009)

El secreto de sus ojos

Oscarsbelönade "Hemligheten i Deras Ögon" handlar om den nyligen pensionerade utredaren Benjamin Espôsito (Ricardo Darin) som börjar skriva på en roman om ett fall från det förflutna som han inte kunnat släppa. 1974 våldtogs och mördades en ung nygift kvinna i sitt hem medan hennes man var på sitt jobb på en bank. Espôsito blev ansvarig till att utreda brottet. När den unge Espôsito tittar in i ögonen på en man på en bild i den mördade kvinnans skolalbum tror han sig ha funnit mördaren. Jakten på honom blir en personlig besatthet som tar honom och hans duktige men opålitlige alkoholiserade partner in i riskfyllda situationer. Fallet får också hans hemliga förälskelse i sin snygga, välutbildade unga chef, Irene Menéndez Hastings, att intensifieras. Hon kritiserar hans våldsamma taktik för att hitta mördaren till en början men dras oundvikligen med i jakten. Trots deras hängivna arbete motarbetas de av politiska skäl, både inom och utanför domstolen - 70-talet var en turbulent tid i Argentinas historia - och rättvisan hotas.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hemligheten i deras ögon
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hemligheten i deras ögon"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar