Titel:
Asterix och Obelix - Uppdrag Kleopatra
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:43
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Asterix och Obelix - Uppdrag Kleopatra:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Asterix och Obelix - Uppdrag Kleopatra

Asterix och Obelix - Uppdrag Kleopatra (2002)

Våra vänner Asterix och Obelix beger sig i detta nya stora äventyr tillsammans med Miraculix – och naturligtvis Idéfix – från sin lilla galliska by till det exotiska Egypten..De två har tidigare lyckats klara av storheter som Caesar och hans här,men vad händer när dessa hjältar möter en kvinnas list och charm i form av den ryktbara Kleopatra? Äventyret tar sin början med en vadslagning på hög nivå mellan Kleopatra och Caesar.Kleopatra hävdar att hon kan låta uppföra ett praktfullt palats inom loppet av bara tre månader.Arkitekten Numerobis får order om att detta till synes omöjliga uppdrag genomförs.Han beger sig snabbt till Gallien för att be sin vän,Mirakulix,om akut hjälp.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Asterix och Obelix - Uppdrag Kleopatra
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Asterix och Obelix - Uppdrag Kleopatra"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar