Titel:
Ballistic
Kategori:
Action
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-04-20
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Ballistic:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ballistic

Ballistic (2002)

I denna extrema och ytterst kallhamrade actionfilm spelar Antonio Banderas (Desperado) en före detta FBI-agent med kodnamnet "Ecks" och Lucy Liu (Charlies Änglar) hans eviga dödsfiende "Sever". När ett dödligt micro-mordvapen hamnar i fel händer och försökskaninen, en liten grabb, blir kidnappad, enas Ecks och Sever om ett uppehåll - men bara kortvarigt - i deras oavbrutna kamp mot varandra. Tillsammans ger de sig ut på en farlig och rafflande jakt efter den verkliga skurken - agent Gant. Dom två hårdkokta super-agenterna glömmer för ett tag sina stridig-heter och förenar sina unika talanger för att nå målet - att hitta och oskadliggöra den gemensamma fienden. Gör dig beredd och spänn fast säkerhets-bältet, den explosiva och våldsamma jakten har börjat! En spektakulär och skickligt gjord film med extrem hardcore-action som får dig att tappa andan.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ballistic
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ballistic"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar