Titel:
Mark of a Murderer
Originaltitel:
City by the sea
Kategori:
Thriller
Längd:
1:43
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-04-20
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Mark of a Murderer:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mark of a Murderer

Mark of a Murderer (2002)

City by the sea

New York-polisen Vincent LaMarca tror på en sak här i livet. Du måste betala för dina misstag. Hans egen far betalade med sitt liv då han dömdes till döden i elektriska stolen för ett mord han begått. Nu är Vincent på jakt efter ännu en mördare. Men han har bara en missänkt: Joey LaMarca, hans egen son. ROBERT DE NIRO är bedövande bra i Michael Caton-Jones mästerligt spännande thriller som är ett talande bevis på att verkligheten överträffar dikten. "Mark of a Murderer" kommer att hålla dig fängslad från början till slut medan du njuter av storslaget skådespeleri från bland andra FRANCES McDORMAND ("Fargo") och Hollywoods nya unga stjärnskott JAMES FRANCO från "Spider-Man".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mark of a Murderer
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mark of a Murderer"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar