Titel:
American Psycho 2
Kategori:
Thriller
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera American Psycho 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

American Psycho 2

American Psycho 2 (2002)

Som 12-åring blir Rachael vittne till psykopaten Patrick Batemans mord på hennes barnflicka. Rachael tar en iskall hämnd på Bateman och viger sitt liv åt att utrota seriemördare. Senare i livet söker hon anställning som assistent åt professor Starkman - den man som vet mest om seriemördare i hela landet. Men det är inte så lätt för Rachael att få jobbet. Andra kandidater, bland annat en psykiater, står i vägen. Vad skulle en seriemördare göra i den situationen? Eliminera problemen, naturligtvis! Om man verkligen ska kunna förstå en seriemördare måste man själv bli en. Det är logiken i denna uppföljare till American Psycho som osar av skräck, spänning och svart, svart humor. Filmen är regisserad av Morgan Freeman och som den hämndlystna Rachael ser vi uppåtgående stjärnan MILA KUNIS (Get Over It), medan legenden WILLIAM SHATNER spelar seriemördarjägaren och professorn Robert Starkman. Helt enkelt en hitfilm.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  American Psycho 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "American Psycho 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar