Titel:
Birthday Girl
Kategori:
Romantik
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-04-20
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Birthday Girl:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Birthday Girl

Birthday Girl (2002)

Även om det finns 20 miljoner flickor i England får den vänlige bankmannen John inte till det med någon av dem. I ett sista försök att finna kärleken går han ut på nätet och "beställer" en rysk brud vid namn Nadia. Vacker, kedjerökande och mystisk anländer hon till västvärlden. Men strax efter följer hennes två kusiner och snart blir Johns trista liv förvandlat till ett omtumlande äventyr som han inte har bett om, men som kanske är just vad han behöver. NICOLE KIDMAN (Moulin Rouge) är - som vanligt - förstklassig i rollen som ryska Nadia i denna sprängfarliga och spännande Molotovcocktail till thriller. Bankmannen John spelas av BEN CHAPLIN (Lost Souls), medan VINCENT CASSEL (Elisabeth) och MATHIEU KASSOVITZ (Amelie från Montmartre) är Nadias två kriminella kusiner som kommer till England med en plan som verkligen ruskar om bankmannen John.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Birthday Girl
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Birthday Girl"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar