Titel:
Music of The Heart
Originaltitel:
Music of the Heart
Kategori:
Drama
Längd:
1:58
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2010-04-20
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Music of The Heart:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Music of The Heart

Music of The Heart (1999)

Music of the Heart

När Roberta Guasparis man lämnar henne för en annan kvinna, bestämmer hon sig för att ingen längre ska tala om för henne vem hon är och vad hon kan. Hon flyttar till Harlem och får på nåder jobb på en turbulent skola med många motsättningar. Där antar hon utmaningen att lära eleverna spela fiol. Mot alla odds når hon med tiden stora framgångar och får barnen att trolla med sina instrument. Efter 10 hårda men framgångsrika år drar skolan in hennes anslag. Men med stöd av vänner och lokala intressen gör hon vad ingen annan vågar - hon slåss in i det sista för sin sak! Den världsberömde regissören WES CRAVEN (Scream 1, 2, 3) står bakom denna film med Oscar®belönade MERYL STREEP (Sophies val, Kramer mot Kramer), som dessutom blev Oscarnominerad för sin insats, i huvudrollen som den okuvliga Roberta Guaspari. I filmen, som bygger på en verklig historia, debuterar sångerskan GLORIA ESTEFAN. I detta inspirerande och musikaliska mästerverk medverkar dessutom stjärnor som ANGELA BASSET (Supernova, Strange Days) och AIDAN QUINN (Höstlegender, Dödlig fälla).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Music of The Heart
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Music of The Heart"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar