Titel:
Angelos Hämnd
Originaltitel:
Avenging Angelo
Kategori:
Action
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Angelos Hämnd:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Angelos Hämnd

Angelos Hämnd (2002)

Avenging Angelo

Frankie Biggio är en hårdkokt livvakt som aldrig gör ett misstag. Därför är just han utvald att beskydda den mäktige maffiabossen Angelo Allieghieri. Men en dag händer det som inte får hända: vid en överraskande attack blir maffiabossen skjuten till döds! Frankie överlever som genom ett mirakel, men nu har han andra problem. Han har svurit att beskydda Angelos dotter Jennifer mot dennes fiender. Jennifer vet inget om sin far och hans liv, så när Frankie dyker upp så är det inte med tacksamhet hon tar emot honom. Frankie får snabbt händerna fulla med att hålla Jennifer vid liv för det är många som vill utplåna familjen Allieghieri! Sylvester Stallone (Cop Land, Cliffhanger) visar med glänsande skådespeleri att han har mycket mer att ge än hög hunkfaktor. Madeleine Stowe (De 12 apornas armé, Den siste mohikanen) är lika vacker och sårbar som alltid, men i denna stjärnspäckade actionthriller får hon chansen att visa att hon kan ryta till. Medverkar gör också Anthony Quinn och Raoul Bova.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Angelos Hämnd
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Angelos Hämnd"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar