Titel:
Moonlight Mile
Kategori:
Romantik
Längd:
1:51
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-04-20
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Moonlight Mile:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Moonlight Mile

Moonlight Mile (2002)

De var förälskade, de hade drömmar... och en gemensam framtid. Men så i ett förödande slag förändras Joes liv när flickvännen dör. Tillsammans med hennes föräldrar gräver han ner sig i sorg, och de tyr sig till honom eftersom han är det närmaste de kan komma sin bortgångna dotter. Helt oväntat förälskar sig Joe i en annan kvinna, men känslan av svek är överväldigande. Han känner sig djupt splittrad i valet mellan att leva upp till sin nya roll i den sörjande familjen, eller följa sitt hjärta ... Denna film bygger på verkliga händelser i manusförfattaren och regissören Brad Silberlings (City of Angels) liv, och berättas på ett så rättframt och upplyftande sätt att det riktigt berör ens allra innersta känslor. I huvudrollerna ser vi inte mindre än tre Oscar®-vinnare; Dustin Hoffman (Rainman), Susan Sarandon (Dead Man Walking) och Holly Hunter (The Piano). Vi bjuds inte oväntat på skådespel av högsta klass av samtliga aktörer, inte minst av det lysande stjärnskottet Jake Gyllenhaal (Good Girl, Donnie Darko).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Moonlight Mile
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Moonlight Mile"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar