Titel:
Cabin Fever
Kategori:
Thriller
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2010-04-20
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Cabin Fever:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cabin Fever

Cabin Fever (2003)

Fem vänner firar sin avgångsexamen i en avsides belägen timmerstuga djupt inne i skogen. Festen pågår som bäst när en omtöcknad person, täckt av blodiga sår, plötsligt dyker upp. De lyckas jaga bort den makabra främlingen, men det är redan för sent. Ett dödligt och köttätande virus har fortplantat sig bland festdeltagarna, och när den första symtomen börjar visa sig utbryter paniken och den sprider sig som ringar på vattnet. Medkänsla övergår blixtsnabbt till avsky, rädsla och vämjelse. Fastän de har låst in det första offret i ett skjul, hotar nu ett totalt psykiskt sammanbrott och de övriga måste nu göra vad de kan för att överleva både viruset och varandra... Det skulle kunna vara en realityshow i dess yttersta konsekvens: vad händer om fem människor, instängda i en isolerad timmerstuga, utsätts för ett dödsfarligt virus? Här uppvisas några av de mest motbjudande sidorna hos människan när de fem vännerna förlorar både kontrollen och förnuftet av rädsla för den livsfarliga smittan och en plågsam död. En makaber mardröm och en psykisk terror så våldsam att din bästa vän kan bli din värsta fiende. En riktigt extrem rysare som är så intensiv och nyskapande att den direkt hamnar i kultstatusgenren.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cabin Fever
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cabin Fever"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar