Titel:
Alex & Emma
Kategori:
Romantik
Längd:
0:02
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2010-04-20
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Alex & Emma:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Alex & Emma

Alex & Emma (2003)

Författaren Alex Sheldons har problem - STORA problem. Förutom att han drabbats av skrivkramp, har han lyckats dra på sig en gigantisk spelskuld som han snart måste betala, annars har han satt sin sista potatis. Hans enda chans att lyckas skrapa ihop de 100 000 dollarna inom 30 dagar är att skriva klart sin bok i ett rasande tempo. Men det är lättare sagt än gjort! För att det ska gå fortare hyr han in stenografisten Emma som ska skriva medan han dikterar. Men Emma kommer hela tiden med små kommentarer, rättningar och idéer som påverkar berättelsen, och snart blir det svårt att skilja mellan dikt och verklighet. En romantisk komedi, som är ”löst baserad på en sann kärleksberättelse” med Goldie Hawns fantastiska dotter Kate Hudson (Hur man blir av med en kille på 10 dagar, Almost Famous) och Luke Wilson (Charlies Änglar 1+2, Legally Blonde) i flera olika roller. Rob Reiner har gett oss klassiker som När Harry mötte Sally och Misery, och Alex & Emma är definitivt en film som du med gott samvete kan låta dig ryckas med av.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Alex & Emma
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Alex & Emma"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar