Titel:
Jönssonligan spelar högt
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2010-04-19
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Jönssonligan spelar högt:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jönssonligan spelar högt

Jönssonligan spelar högt (2000)

Hör och häpna! De gamla kumpanerna Ragnar Vanheden och Dynamit-Harry har bestämt sig för att bli... hederliga. Därför har de startat AB Alltjänst. Doris arbetar naturligtvis som firmans sekreterare. En dag blir Ragnar och Harry kontaktade av en äldre dam som erbjuder dem ett aningen originellt uppdrag: att bevaka Kungliga Operan i Stockholm. Den gamla damen har emellertid ett kriminellt förflutet. Och inte nog med det - hon är också Sickans mormor! Och som om detta inte skulle räcka, bor även Sickans lillebror, Sven-Ingvar, kvar hemma hos mormor! Det visar sig att den gamle ärkeskurken Wall-Enberg tänker lägga beslag på Operans hela EU-bidrag i maskopi med den avgående Operachefen och en italiensk kumpan med djupa förgreningar i den sicilianska maffian. Nu gäller det för Jönssonligan - förlåt - AB Alltjänst att hinna före. Och det blir bråttom... oerhört bråttom!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jönssonligan spelar högt
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jönssonligan spelar högt"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar