Titel:
Dungeons and Dragons
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:47
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Dungeons and Dragons:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dungeons and Dragons

Dungeons and Dragons (2000)

Kejsardömet Izmer har länge varit uppdelat mellan rika och maktlösa fattiga. Izmers unga kejsarinna, Savina, vill ha jämlikhet och rättvisa åt alla men den onde Profion smider i lönndom planer på att störta henne och själv ta över makten. Savina har en spira som kontrollerar de gyllene drakarna. Om Profion ska lyckas med sitt ränkspel måste han ha tag i spiran. Men Savina ger inte upp så lätt. För det finns andra drakar än de gyllene... Magi, spänning och fantasi tävlar om uppmärksamheten i denna actionmättade äventyrsfilm som bygger på världens absolut populäraste rollspel. Som kejsarinnan Savina ser vi THORA BIRCH (American Beauty) medan den onde Profion spelas av JEREMY IRONS (The Time Machine). Dessutom medverkar JUSTIN WHALIN (For the Cause) och MARLON WAYANS (Scary Movie 1 och 2), samt en rad andra stjärnor i denna fantastiskt underhållande film, som du bara MÅSTE se.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dungeons and Dragons
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dungeons and Dragons"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar