Titel:
An Ideal Husband
Kategori:
Komedi
Längd:
1:33
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera An Ideal Husband:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

An Ideal Husband

An Ideal Husband (1999)

Sir Robert Chiltern är en man som har allt. Han är en skicklig politiker, en perfekt gentleman och den idealiske äkta mannen för den vackra Lady Gertrude. De beundras av alla och förverkligar bilden av ett perfekt och harmoniskt äktenskap. Men så dyker den förföriska Mrs. Cheveley upp och hotar att avslöja en hemlighet från Chilterns förflutna, som kan kosta honom både karriär och äktenskap. I panik vänder han sig till sin bäste vän Lord Goring för hjälp. Goring finner sig snart fångad i ett nät av lögner, lockelser och hemliga förbindelser... I denna tidlösa komedi baserad på Oscar Wildes pjäs ser vi RUPERT EVERETT (Min bäste väns bröllop, Shakespeare in Love) som Lord Goring som vill förbli ungkarl. Mrs. Cheveley gestaltas av JULIANNE MOORE (Boogie Nights, Cookie´s Fortune). Vi ser även MINNIE DRIVER och JEREMY NORTHAM i denna träffsäkra film om skandaler, skvaller och rykten i sekelskiftets London.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  An Ideal Husband
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "An Ideal Husband"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar