Titel:
Enemy of the earth
Originaltitel:
Impostor
Kategori:
Sci-Fi
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Enemy of the earth:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Enemy of the earth

Enemy of the earth (2002)

Impostor

I en framtid är inte alla vad de ser ut att vara... Året är 2079. Jorden har befunnit sig i våldsamt och skoningslöst krig mot onda rymdvarelser i mer än 10 år. Segern närmar sig och det finns hopp om jordens överlevnad när vetenskapsmannen Spencer Olham uppfinner ett totaldestruktivt vapen mot de främmande makterna. Men allt är inte som det verkar, plötsligt anklagas Olham för att vara spion åt rymdvarelserna och en iskall människojakt startar. Olham måste nu bevisa sin riktiga identitet, inte bara för hemliga polisen, utan också för sig själv... En mardröm blir verklighet när uppfinnaren Spencer Olham misstänks vara spion. Han måste fly från lagen och från familj och vänner eftersom alla tror att han är en fara för mänskligheten. Olham spelas av GARY SINISE (Reindeer Games, Apollo 13) och hans hustru Maya av MADELEINE STOWE (De 12 apornas armé) i denna välgjorda psykologiska framtidsthriller, där inget är som det verkar vid första anblicken... Han var jordens enda hopp. Nu är han jordens mest jagade man... "En riktig sciencefiction-thriller" - Jam! Movies "Filmen som alla sciencefictionälskare MÅSTE se" - Detroit News "En härligt överraskande film" - TV Guide.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Enemy of the earth
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Enemy of the earth"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar