Titel:
Darkhunters
Kategori:
Thriller
Längd:
1:19
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Darkhunters:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Darkhunters

Darkhunters (2004)

Man brukar säga att döden är det enda man kan vara riktigt säker på här i livet. Men ibland sker det misstag, och när Charles vaknar upp en morgon är han osynlig för sin omgivning. Han är fången i ett limbo mellan liv och död, bortglömd av Gud och dömd att rastlöst vandra på jorden. Men så en dag möter han Carol, en Darkhunter som är utskickad av Gud för att fånga upp förtappade själar innan mörkrets makter får tag i dem. För människans själ har ett högt pris i helvetet, och Charles tvingas inse att det finns långt värre saker att vara rädd för än en tillvaro som levande död... Hur många spökhistorier har du inte hört under årens lopp, historier om döda fångade i en tidlös gråzon mellan liv och död? För Charles är detta ingen historia, utan en ohygglig verklighet där han är fångad mellan världarna och till och med på flykt undan djävulska prisjägare som vill sälja hans själ till mörkrets furste - om inte Carol lyckas med sitt uppdrag först. Dominique Pinon (Alien återuppstår) och Jeff Fahey(Gräsklipparmannen) spelar huvudrollerna i Johannes Robergs demoniska skräckthriller Darkhunters. En film som kommer att väcka din rädsla för livet efter detta och få dig att hoppas på en snabb död!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Darkhunters
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Darkhunters"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar