Titel:
Harold & Kumar
Originaltitel:
Harold & Kumar Go To The White Castle
Kategori:
Komedi
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2012-05-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Harold & Kumar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Harold & Kumar

Harold & Kumar (2004)

Harold & Kumar Go To The White Castle

Harold och Kumar är två ambitiösa unga amerikaner och representanter för USA:s stolta framtid. De är för fula för att få tjejer och de röker för mycket hasch, men så en dag när de sitter och blir stenade framför tv:n hittar de äntligen meningen med livet: de bara måste få en smaskig hamburgare från hamburgerkedjan White Castle! Därmed börjar en äventyrlig resa genom staten New Jersey där minsta gathörn genomsöks noggrant i jakten på de eftertraktade hamburgarna. Under resans gång råkar de två äventyrarna ut för allehanda märkliga upplevelser och lär sig en värdefull läxa om vad som verkligen är viktigt här i livet! Den kinesiske killen från American Pie och den indiske killen från Van the Man slår sina mindre kloka skallar ihop i ännu en imponerande filmupplevelse från den vita killen som gav oss storfilmen Dude, Where Is My Car. Och gillade du den, American Pie och Road Trip, så kommer du garanterat även att älska Harold & Kumar!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Harold & Kumar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Harold & Kumar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar