Titel:
De blodröda floderna II
Originaltitel:
Crimson Rivers 2
Kategori:
Action
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera De blodröda floderna II:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

De blodröda floderna II

De blodröda floderna II (2004)

Crimson Rivers 2

Poliskommissarie Pierre Niemans är vid bristningsgränsen. Det lik han funnit i ett gotiskt kloster, liknar resultatet av en helig, rituell offring - och detta kan vara ett dålig omen. Samtidigt möter den unge assistenten, Reda, en sårad man med exakt samma DNA-profil som Jesus! Detta blir direkt kopplat till Niemans makabra upptäckt, och allt pekar på en apokalyptisk uppståndelse. Har Gud kastat sin vrede över jorden, och är domedagen på väg? Jean Reno (Leon, Mission Impossible) är tillbaka som Pierre Niemans i fortsättningen till en av fransk films största kassasucceer. I Crimson Rivers 2 jobbar han tillsammans med sin gamla elev, Reda Kerkerian, och tillsammans infiltrerar de ett våldsnätverk, som är förbundet med den högtstående ämbetsmannen, von Garten, som spelas av Christopher Lee. Olivier Dahan har regisserat en stark och fasansfull fortsättning, som är producerad av mästerproducenten och filmikonen Luc Besson.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  De blodröda floderna II
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "De blodröda floderna II"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar