Titel:
Bandidas
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Bandidas:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bandidas

Bandidas (2006)

I slutet av 1800-talet styrs Mexiko av pengar, makt och korruption. Sara är dotter till en rik bankir och Maria har vuxit upp bland fattiga bönder. De har inget gemensamt innan Tyler Jackson från New York Bank and Trust brutalt slår till mot deras båda familjer. Han är ute efter mark inför utbyggnaden av den amerikanska järnvägen till Mexiko. Förenade i en gemensam hämndaktion sätter de två unga kvinnorna igång att råna samtliga Bank and Trust-banker i hela regionen. Och snart kommer själve Tyler Jackson att frukta de två vackra bankrånarna, kända i hela landet som "Las Bandidas". Allt är laddat för en högexplosiv western med två sköna Bandidas, Salma Hayek (Desperado, Wild Wild West) och Penelope Cruz, (Sahara, Mission: Impossible 2) i huvudrollerna. Med manus av actionlegenden Luc Besson (Taxi, Léon och Det Femte Element) och med Steve Zahn (Sahara), Dwight Yoakam (Panic Room) och Sam Shepard (Black Hawk Down) i birollerna är detta en riktigt laddad pangfilm med allt som hör till: gnäggande hästar, vinande kulor och kvinnor med krut i!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bandidas
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bandidas"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar