Titel:
Keeping Mum
Kategori:
Komedi
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Keeping Mum:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Keeping Mum

Keeping Mum (2006)

En sömning liten engelsk by är på väg att få ett mycket abrupt uppvaknande! Kyrkoherde Goodfellow, hans fru Gloria och deras två barn väntar på att deras nya hushållerska Grace ska anlända. Prästfamiljen är allt annat än idyllisk - dottern är nymfoman, sonen blir mobbad, frun har en affär med sin amerikanska golftränare och kyrkoherden själv är - milt uttryckt - extremt frånvarande. Grace med sin moderliga framtoning och vänliga leende är mer än hjärtligt välkommen. Men hon är inte riktigt den de tror att hon är... Rowan Atkinson, kultförklarad i rollen som den helgalna och ständigt pinsamt otursförföljde Mr. Bean, gör här en efterlängtad långsfilmscomeback. Efter att ha spelat Johnny English och den oförglömlige prästen i Fyra bröllop och en begravning, får vi här åter njuta av honom i rollen som kyrkoherde Walter Goodfellow. En helt vansinnig och varm engelsk komedi som filmkritiker världen över har fallit pladask för. Maggie Smith från Harry Potter spelar den nya hushållerskan och i andra roller ser vi bland annat Kristin Scott Thomas och Patrick Swayze. En tvättäkta kvalitetskomedi med potential att bli en riktig klassiker!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Keeping Mum
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Keeping Mum"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar