Titel:
En dag i livet
Originaltitel:
Unfinished Life, An
Kategori:
Drama
Längd:
1:42
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera En dag i livet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En dag i livet

En dag i livet (2006)

Unfinished Life, An

Efter en tragisk bilolycka som kostade hennes man livet, försöker den unga Jean att få ordning på sitt liv igen. Hennes svärfar Einar, som klandrar Jean för sonens död, försummar familjegården och ensamheten präglar hans liv. Men en dag tvingas han åter möta Jean. Hon dyker plötsligt upp på gården, på flykt undan sin våldsamme pojkvän. Med sig har hon en liten flicka som hon påstår är Einars barnbarn. Och vad gör man då när man är fast besluten att klamra sig fast vid sin ensamma och förbittrade tillvaro? Lasse Hallström, den svenske mästerregissören bakom storfilmer som Ciderhusreglerna och Chocolat, har här skapat ännu ett helgjutet mästerverk i form av ett gripande familjedrama som utspelar sig i natursköna omgivningar i Wyoming i USA. Detta mästerverk kröns av en imponerande rollista med namn som Oscar®-belönta Robert Redford, Oscar®-belönta Morgan Freeman och inte minst Jennifer Lopez. An Unfinished Life är en filmupplevelse som du bara måste unna dig själv och ett enastående tillfälle att få uppleva två av filmhistoriens största skådespelare, Redford och Freeman, spela mot varandra för första gången!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En dag i livet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En dag i livet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar