Titel:
Return to sender
Originaltitel:
Return to Sender
Kategori:
Thriller
Längd:
1:43
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Return to sender:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Return to sender

Return to sender (2004)

Return to Sender

Charlotte Cory är dödsdömd och sitter i dödscellen i väntan på att straffet ska verkställas. Hon är dömd för kidnappning och barnamord, och när hon blir kontaktad av Frank Nitzche är det bara för att han vill sälja hennes historia till skandalpressen. Men långsamt blir Frank gripen av Charlottes historia och han befinner sig snart i en kamp på och liv och död mot klockan, i färd med att lösa en gåta och ett mord och kanske även rädda en dödsdömd, vars tid är på väg att rinna ut ... I Return to Sender hamnar dödsdömda Charlotte Cory, spelad av Connie Nielsen (Bröder, Gladiator), i ett fruktansvärt dilemma. Frank (Aidan Quinn från Höstlegender) försöker att gräva upp sanningen om fallet i sista stund. Den internationellt kände och Oscar®- belönade regissören BILLE AUGUST har skapat en intensiv och nervkittlande thriller som sprider budskapet att det FINNS försoning och förlåtelse även i en värld där försoning och förlåtelse inte existerar: i dödscellerna på ett högsäkerhetsfängelse i Oklahoma.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Return to sender
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Return to sender"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar