Titel:
Nära och Kära
Originaltitel:
Prime
Kategori:
Komedi
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Nära och Kära:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nära och Kära

Nära och Kära (2006)

Prime

Karriärkvinnan Rafi har som alla andra på Manhattan gått åratals i terapi. Och hennes psykolog, doktor Lisa Metzger, lyssnar varje vecka gladeligen till allt det som Rafi har att anförtro henne - inte minst när Rafi möter en 23-årig kille och återger alla pikanta detaljer ur deras vilda sexliv. Trots åldersskillnaden ger doktor Metzger förhållandet sitt helhjärtade stöd. Det vill säga - fram till den dag när det går upp för henne att det är hennes enda son, David, som är den unge älskaren! Med varje man följer en svärmor... och ju yngre man, desto beskäftigare svärmor! Gör dig redo för en filmupplevelse som skulle kunna vara hämtad direkt ur tv-serien "Sex & the City" eller tidskriften Cosmopolitan - och som är en lärorik lektion för dig som är ute efter lamm på köttmarknaden! Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction) spelar karriärkvinnan Rafi, medan hennes shrink-slash-mom-in-law spelas av den tvåfaldigt Oscar®-belönade storstjärnan Meryl Streep. Den unge hunken Bryan Greenberg spelar mannen som varit otursam nog att råka i kläm i mitten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nära och Kära
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nära och Kära"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar