Titel:
Bloodrayne
Kategori:
Action
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Bloodrayne:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bloodrayne

Bloodrayne (2005)

Bloodrayne är en explosiv actioncocktail i bästa Blade-stil som bygger på det omåttligt populära datorspelet med samma namn. Rayne, till hälften vampyr och till hälften människa, lever i världen mellan det goda och det onda. Plågad av de hemska minnena om mammans bestialiska död beger hon sig ut på en blodtörstig hämndaktion. Hon vill döda mannen som våldtog och mördade hennes mamma. Men omänskliga krafter lägger hinder i vägen för hennes hämnd och även det förflutna hinner ifatt henne. Sexiga Kristanna Loken (Terminator 3) spelar superkvinnan Rayne och i den imponerande rollistan kan vi bland annat även se Oscar-belönade Ben Kingsley, Billy Zane och Michelle Rodriguez från The Fast and The Furious.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bloodrayne
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bloodrayne"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar